divendres, 31 de març del 2017

403 - RASOS DE PEGUERA amb neu 290317


403 - RASOS DE PEGUERA amb neu 290317


Sortida improvisada. Sortint d'esmorzar a Berga l'hem sustituida, en ràpid consens, per la prevista per avui a Prullans
Una trucada ens ha ajudat: Hi ha molta neu als Rasos, ens han dit. Doncs a les 10 i 5 comencem a caminar des de l'antiga Estació
Simplement pujem fins el cogulló del Pessebre i seguim carenejant, enmig del bosc absolutament nevat -calculem entre 40-80 cm- amb un goig que enamora, mentre veiem cap el nord des de les muntanyes que envolten l'Olla de Nuria, fins final del Cadí i albirant les del Pallars. Amb sol radiant i 6/8 graus, les fotos son inevitables. Estones caminem aprofitant la traça dels "raqueteros" que porten dies transitant pel lloc, i estones per neu verge....una disfrutada !!
Fem la baixada per una variant, des de dalt, per la cara sur i al cap de uns 100 mts. de baixada tornem a recuperar la traça de pujada fins arribar de nou a l'Estació. De seguit, pujem a l' altre petit cim a l'Oest des d'on admirem l'espectacle de cims i valls: En Sija, El Ferrús i Gallina Pelada, clot de Gòsol, El Verd, Port del Compte. I a sota, Sant Llorenç de Morunys, La Llosa del Cavall, Busa, etc. etc.
Tornem a baixar i al cotxe a un quart i mig d'una. Caminadeta per poguer aprofitar esquis de muntanya i/o raquetes, però, com sempre, no anem preparats. Tantseval, la disfrutada ha estat majúscula.



Si us voleu baixar la traça d'en Josep Samsó: cliqueu

La fitxa tècnica des de Wikiloc, per Josep Samsó




Si voleu més detall des de Wikiloc per Josep Samsó: cliqueu

La Galeria de fotos:




+++++++++++++++++++++++++++++

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada