dissabte, 27 de setembre del 2014

291, Pardines el Tost Pla de les Aranyes 27082014



Sortida 291, Pardines el Tost Pla de les Aranyes 27082014

Aproximació: Els del Bages ens trobem al parc de l’Agulla de Manresa a ¾ de vuit. Agafem la C-25 fins la Sortida de Vic Manlleu, a on ens trobem a ¼ de nou,  amb el company i capità del grup, vingut del Berguedà. Deixem un cotxe, retrocedim fins trobar la C-17, la prendrem direcció Ripoll, Campdevànol. A Campdevànol esmorzem al bar del pavelló, tot seguit continuem la ruta cap a  Ribes de Fresser, i un cop aquí busquem la carretera de Pardines, que es la GIV-5262.
A  les deu, amb un xic de retard,  arribem a Pardines, a on ens esperen els companys de Sant Feliu de Guíxols. Ens saludem i ens preparem per l’inici de la caminada.

A ¼ i cinc d’onze comencen a caminar.


DSC00001.JPG

La ruta que ens proposem, es l’itinerari nº 4 l’hem extret de la web de l’Ajuntament de Pardines, per cert molt ben documentada, tant a nivell del track, com  la descripció del recorregut.
Com que  vam fer el mateix itinerari, i del que es tracta, es que la ressenya sigui el mes clara possible,i crec que mes explícita no ho pot ser, em remeto a la mateixa, amb el link. Llogicament els temps van ser diferents.


A ¼ i cinc de dues acabem la ruta i ens dirigim cap a Ribes, per dinar de carmanyola.

Foto de grup, avui érem, Francesc Blanch, Lluís Barbé, Josep Casafont, Josep Mª Clarà, Josep Junyent, Manel Parareda, Miquel Pujols i Josep Samsó.


DSC00024.JPG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada