dimarts, 11 de juny del 2013

233 Castellgali 050613


233 Castellgali 050613


A dos quarts de deu . el Sam em truca i proposa dues alternatives : Anar al Coll de la Marrana o quedar.nos prop de Manresa. Després d´analitzar els avantatges i inconvenient decidim anar a prop de casa. Jo no estava ni molt menys al 100% però al veure que feia un bon dia acordem anar a Castellgalí ( 5 Kms. de Manresa).

Aparquem el cotxe al costat de l'església i marxem per la pista ampla direcció al Calvet , urbanització de Sant Salvador de Guardiola.  A 1,8 Kms i a mà esquerre surt un corriolet de baixada , estret i amb molta vegetació. Arribem a la pista principal i just davant nostra surt un sender amb pujades i baixades molt entretingut i també amb molta vegetació.

Es d´aquelles sortides que no has planificat en absolut i que et surt tot rodó.

Total caminada ( aproximadament i sense GPS) 10 kms i 250 de desnivell. A l'una del migdia. dinem a casa.

Érem en Miquel Pujols i en Josep Samsó.

La única cosa negativa es que vaig marxar a caminar mig engripat  animat perquè feia un dia radiant i a més la previsió del meteoròleg Rodríguez Picó era bona. Doncs bé, més lluny de la realitat .  A les 12 h. en punt , cagada pastoret , va fotre un patac d´aigua només de 10 minuts suficients per marxar molls com ànecs cap a casa. Aquesta va ser la teràpia per arribar a casa fotut de veritat.

 Opino que seria bo de repetir aquest circuit , ampliant-lo una mica , perquè l´itinerari es atractiu de veritat. A més ens acompanya en tot moment la panoràmica muntanya  de Montserrat que de ben segur  en sortiran unes fotografies de postal.


La galeria de fotos a. Picasa



***************************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada