dijous, 11 d’octubre del 2012

200 FAR DE SANT SEBASTIÀ (PALAFRUGELL) CALA PEDROSA 031012



200 FAR DE SANT SEBASTIÀ (PALAFRUGELL) CALA PEDROSA 031012

La concentració de la colla avui la fem a Palamós ja que al final de la sortida ens trobarem per cruspir-nos les gambes i l’arrossada de cada any.
Per arribar-hi agafem la C-31 fins a Palafrugell, on després de rodejar la població agafem el camí del Bruguerol i un cop a l’ Urbanització pugem al pàrking del Far.
Deixem el mar a la nostra dreta i després de passar pel costat de la Torre de guaita i el Santuari de Sant Sebastià, baixem per camí ben marcat i fressat fins a la Cala Pedregosa.
El retorn el fem pel mateix camí.
No te cap tipus de dificultat, ja que la distància en baixada és d’uns 2 Kms. i un desnivell d’uns 150/170 mts., el retorn una mica més feixuc però apta per ha tothom.
Els expedicionaris han sigut la Maria Carles, Josep Casafont, Manel Parareda amb la Montse, en Miquel Pujols amb la Roser i en Josep Samsó amb la Mercè.
Un cop a Palamós ens hem retrobat amb la resta de la Colla, en Lluis Barbé amb la Xixó, en Francesc Blanch, en Josep M Clarà amb la M Eugènia i l’Anna, en Josep Junyent (que ha aprofitat per anar a la platja a prendre el sol) i en Ramon Pous, i després de cruspir-nos uns quants quilos de gambes amb encetat i escurat una paella d’arròs, i de postres bisbalencs i rusos arribats expressament de La Bisbal, el cava no hi ha pas faltat i els cafès amb sabor a Aroma.

Si voleu baixar-vos el track: cliceu

La fitxe tècnica des de Wikiloc:


Si voleu més detall des de Wikiloc: cliceu

I ara un resum de les fotografies:


i la resta de la galeria de fotos la trobareu en aquest enllaç: cliceu: 


*********************************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada