diumenge, 29 d’abril del 2012

176 CAMI ST JAUME CATALÀ CALA IAIA (SANT SALVADOR DE GUARDIOLA) MONTSERRAT 180412


176 CAMI ST JAUME CATALÀ CALA IAIA (SANT SALVADOR DE GUARDIOLA) MONTSERRAT 180412

L’aproximació des del Bages avui no te cap problema, agafem la carretera de Can Massana (BP-1101) en el punt quilomètric  11,2 trobem una masia (Colldarboç), és uns 200 mts abans d’arribar a Cala Iaia. Agafem aquesta pista forestal que surt a mà esquerra fins a Ca L’Enric de la Serra.
Avui hem esmorzat a casa d’en Josep Junyent que molt amablement ens ha cedit la casa i també ens ha posat bon vi i bons cafès a la taula. Aquí ens em reunit tots i després d’un bonic detall pel fill d’un xirucaira que és casa, marxem cap al punt de sortida.
No hi consten horaris,  ni alçades degut a problemes amb el GPS.
Sortim de Ca L’Enric de la Serra directes cap el Mas Telló, (1,773 Kms) aquí tenim de passar pel lateral del mas, no fen cas del rètol que indica pas particular, hi ha un corriol que el seguirem. Cal Patxot i continuem en baixada. 2,641 Kms. cruïlla que ens provoca alguns dubtes, però continuem a l’esquerra i anem seguin el corriol ben fresat.
Ermita de Santa Margarida del Pla (3,5 Kms.) baixem una mica més i ens trobem amb una pista forestal que la seguirem cap a la dreta.
4,6 Kms.el camí continua recte per nosaltres girem a l’esquerra, continuem baixant, passem a tocar d’una ben conservada barraca de pedra seca. Creuem la riera.
5,9 Kms. Girem a la dreta.
6,5 Kms, Can Beu (granjes)
8,0 Kms. Ens trobem amb la carretera de Marganell (BV-1123) i en dirigim a la BV.1122 que porta a Sant Cristòfol. Aquí deixem el company Casafont que te altres obligacions. Passem per Sant Jaume de Castellbell que deixem en un turo a la nostra esquerra. Passem per les masies de Tico, Cal Pedró i voregem el Pla de les botges
10,30 Kms. Cruïlla que ens portaria a Sant Cristòfol, nosaltres continuem per la dreta i això fa que donem una mica de volta.
10,60 Kms Can Penedes (Urbanització, anem seguin pel carrer amb un asfalt molt mal conservat. Fins trobar-nos de nou amb la carretera BV 1122.
11,35 Kms. carretera, aquí decidim continuar per la pista asfaltada però en realitat teníem de buscar un sender a la nostra dreta que ens hauria portat dins a Santa Cecilia. L’asfaltat que agafem ens portarà a Sant Benet.
16,10 Kms. Ens trobem amb la carretera que procedent de Monistrol de Montserrat puja a Montserrat. La seguim fins a la font del Monjos on dinem (16,5 Km). Després de dinar continuarem seguin la carretera fins arribar a Montserrat.  21,0 Kms, en total.
Després d’anar a saludar la moreneta en el seu acollidor camerino i fer-nos-hi una foto, anem a buscar el cremallera per baixar a Monistrol de Montserrat on tenim algun cotxe que ens espera.

Si voleu baixar-vos el track: cliceu
(el track és correcte encara que no hi constin alçades ni temps)

La fitxa tècnica des de Wikiloc:



Si voleu més detall des de wikiloc. cliceu

Ara un resum de les fotos de la sortida:


A Picassa hi ha la resta de fotos: https://picasaweb.google.com/home


******************************




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada