diumenge, 24 de maig del 2009

36 FORAT MICÓ, LA VALL SALT DEL MOLÍ VIDRÀ I BELLMUNT

Sortida novament a les contrades de la plana Vic, aigua a dojo per la riera del GES, Forat micó, i un salt d'aigua que ens hi va fer encantar a tots/totes, (El Salt del Molí), després una bona camina fins a dalt a Vidrà, i planejant fins al peu del Santuari de Bellmunt, després una dura pujada però valia la pena, les vistes des d'aquests santuari son meravelloses, llàstima, com casi sempre d'aquesta boira, núvols alts, calitja .... la baixa, el primer tram va ser de campionat, molt dret, després ja pel camí és va millor molt. Varem dinar al peu del riu.
En aquesta sortida ens va acompanyar i guiar un fer coneixedor del territori en Ramon Pous (un pescallunes) la resta érem en Blanch, Casafont, Clarà, Faura, Gabi, Junyent i en Parareda, ja que en Miquel tenia Ralli i en Samsó vacances.
Haig de fer menció que ens varem trobar amb el grupet FER MUNTANYA (Josep M Camprodon de Vic i els seus dos companys) dels quals soc un ferm seguidor, encara que últimament tenen el bloc (com nosaltres) una mica descuidadet (l'ultima entrada és del 6 de maig), però de veritat us el recomanem:
http://fermuntanya.blogspot.com/

Adjunto la fitxe tècnica:





Fotos d'en Francesc Blanch



Fotos d'en Josep Casafont i en Manel Parareda




Fotos de la Gabi




espero que us hagin agradat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada