dijous, 15 de gener del 2009

23 ROSES AIGUAMOLLS SANT PERE PESCADOR

Sortida del dia 14 de gener de 2009


Érem en Clarà, Faura, Gabi, Junyent, Parareda i Samsó.
(Novetat) Podeu veura les fotos de la sortida en aquest video:


L'excursió la podríem catalogar de molt plana però també molt llarga, però valia la pena, acompanyats per en Faura i la Gabi varem recórrer totes les "guaites" del Parc i així encara que fos a corre cuita varem observar quantitat d'aus.


Un vídeo curiós és el que varem poder filmar quant en Ramon Faura cridava al seu PITROIG, aquest s'hi va atansar i en Ramon el va alimentant, sembla ser que sempre que hi va ja tenen per costum passar una estona junts, aquesta és una bona companyia, en Ramon li pot explicar els seus problemes i l'altre .... el deu escoltar.


Adjuntem també la fitxe tècnica, encara que hi manquen 2,5 Km que varem fer pel Passeig de Roses, ja que el track va començar a registrar després d'esmorcar a Santa Margarita, per tant el total recorregut va ser de 21,5 Km. tenien en compte que varem iniciar la caminada al Passeig de Roses a tres quarts d'onze i érem al cotxe a Sant Pere Pescador a les quatre i trenta vuit minuts casi hi varem dedicar 6 hores, però entre esmorcar, les observacions d'aus de les "guaites", el dinar al cim dels silos del arros, avui observatori dels Aiguamolls, hi em de descomptar 2 hores, lo que fan un total de caminada de 4 hores (+/-)

I aquí un altre vídeo, panoràmic des del silo del arros de 380º

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada